Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 02/03 Zmiany w Urgocie, Sonie, Trundlu, Nidalee i nerf stworów w jungli

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już myślałam, że nerf dla Sony, ale na szczęście nie, uff... Jungla - oo, może teraz poradzę sobie, oby .__.

Opublikowano

Nerf tarczy urgota przeciez to jest juz przesada. nie dosc ze w ogole nie grany od sezonu 3 do tego jedno z najslabszych win ratio tez od 3 sezonu.

niech jeszcze zbufuja katarine,cassio, irelie, gnara i lissandre. co do nowego champa i jego skina taki 2/10

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Dobre zmiany w jungli, teraz była zbyt trudna xD

Sona nie wymagała zmian jak dla mnie, ale zawsze spoko mniejszy koszt many

Opublikowano

Nerf tarczy urgota przeciez to jest juz przesada. nie dosc ze w ogole nie grany od sezonu 3 do tego jedno z najslabszych win ratio tez od 3 sezonu.

niech jeszcze zbufuja katarine,cassio, irelie, gnara i lissandre. co do nowego champa i jego skina taki 2/10

Najpierw się dowiedz i potem pisz. Urgot w poprzednim patchu na PBE dostał buffy mocne na tarcze i teraz musieli ją osłabić.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ale dostał buffa na przelicnik

http://how2win.pl/kolejna-seria-nerfow-i-buffow/

Który okazał się wystarczającym buffem a wręcz za dużym a że nie chciało im się bawić w zmiany tego to po prostu osłabili bazowe.

Wyobraź sobie, że każdy urgot składa manamune [core item] a czasem do tego dodają gauntleta co daje w late prawie 3k many?  A teraz sobie odlicz 8% z 3000 = 240

Tak więc w late masz 220+240=460 shielda.

A aktualnie na naszych serwerach co ma? Przelicznik AP?  To jest w c**j duży buff.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Skin do Barda mi się nie podoba, jest taki... prosty! ;_; Ale nie mogę się doczekać Barda jak będzie dostępny do kupna! :D

Opublikowano

@NeVdi Jaki to ma sens. jeżeli ci się nie podoba ale i tak na niego czekasz? kolejny moderator w tym dziale co nie wnosi nic.

bez obrazy ale na prawde. napisz jakis poradnik, albo napisz cos z sensem. bo kazdy post jaki czytam od ciebie to tak jak nabijanie.

Opublikowano

@NeVdi Jaki to ma sens. jeżeli ci się nie podoba ale i tak na niego czekasz? kolejny moderator w tym dziale co nie wnosi nic.

bez obrazy ale na prawde. napisz jakis poradnik, albo napisz cos z sensem. bo kazdy post jaki czytam od ciebie to tak jak nabijanie.

Zamiast przyczepiać się do kidmoderatorów, zajmij się pisaniem własnych poradników.

Napisałem wyraźnie że skin mi się nie podoba, ale czekam na postać. LOOOOOOOOOOOGIC!  :ninja:

Opublikowano

@Piekarzewski papierowa evka? ona ma sustain z Q. zrob sobie wukongiem takiego double buffa raczej musisz sie ostro starac i kaitowac.

co do jungli bardzo dobrze dlatego ze itemki dostaly nerfa to i trudniej dla junglera. z goldem i jest w wiekszosci behind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...